lördag 26 november 2016

Om riksdagsmän i krogkön


I blåsigt väder.
Justitieutskottets Kent Ekeroth har återigen hamnat i blåsväder, nu så blåsigt att hans chef Åkesson tvingat honom till ”time out”. Och när till och med Jimmie Åkesson tröttnat, då förstår man allvaret i situationen.
Klockan 02.25 under natten mellan onsdag och torsdag blev en märkbart berusad Ekeroth nekad inträde till krogen. Rund om foten och sannolikt på dåligt humör lär omdömet varit ännu sämre än vanligt. I allt elände lät han sig provoceras till den grad att han tog till knytnäven, och blev polisanmäld. Som riksdagsledamot och medlem i justitieutskottet har svenska folket valt Ekeroth till en av de mer ansvarstyngda rollerna i det politiska Sverige. Ekeroth är en aggressiv huligan med tveksam syn på mänskliga rättigheter. Det har han visat prov på gång efter annan sedan han fick folkets förtroende.
Folk må vara missnöjda och förbannade över den politik som regeringen för och har fört, men att rösta in människor som Kent Ekeroth i riksdagen är oansvarigt hur missnöjd man än må vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar